Kaartverkoop Volleyball Nations League 10 dagen uitgesteld

Vandaag, 5-2-2017, zou de verkoop van tickets voor de Volleyball Nations League voor Nevobo-leden al van start gaan. Helaas wachtten wij aan het eind van de dag nog steeds op het startsein. Via Twitter bereikte ons het nieuws dat de Nevobo zich excuseerde zich omdat het speelschema nog niet bekend was. De nieuwe data zijn 15 en 23 Februari. We moeten er nu dus nog tien dagen op wachten: donderdag 15 februari opent de kassa voor de voorverkoop aan Nevobo-leden en op de 23e start de reguliere verkoop voor de Volleyball Nations League wedstrijden in Apeldoorn en Rotterdam.

Tickets kunnen dus vanaf 15 februari voor Nevobo leden of 23 februari (openbare verkoop) worden aangeschaft op volleybal.nl/tickets.

Bronnen:
www.volleybal.nl
www.volleybaldames.nl

Eén antwoord op “Kaartverkoop Volleyball Nations League 10 dagen uitgesteld”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.