WGP-Weekend 2: Kaliningrad, Rusland

De volleydames zijn gisteren naar Kaliningrad in Rusland afgereisd voor het tweede pouleweekend van de World Grand Prix 2017. De dames van Jamie Morrison spelen tegen België, de Dominicaanse Republiek en Rusland. Via Ziggo Sport of het FIVB YouTube-kanaal zijn de wedstrijden live te volgen.

In het openingsweekend in Apeldoorn versloeg Oranje de Dominicaanse Republiek met 3-0, Thailand met 3-0, maar op de zondag bleek Japan toch net de zaakjes wat beter voor elkaar te hebben dan Oranje. De volleybaldames verloren net met 3-2. Nederland staat nu op de derde plaats in groep 1, met Servië en de Verenigde Staten ongeslagen op plaatsen 1 en 2. Als Nederland in de top vijf staat aan het einde van de drie pouleweekenden, dan krijgt Oranje een ticket voor de Final Six in China.

Bondscoach Jamie Morrison heeft de selectie licht gewijzigd voor de drie wedstrijden in Kaliningrad. Spelverdeelster Britt Bongaerts vervangt Femke Stoltenborg. Ironisch genoeg volgde Britt in seizoen 2017/18 Femke ook op bij de Ladies in black in Aachen.

Alle wedstrijden van Oranje zijn dit weekend live te volgen op Ziggo Sport, met commentaar van Raymond Koning en ex-international Caroline Wensink (vrijdag en zaterdag) en Francien Huurman (zondag). De wedstrijden worden ook uitgezonden op het YouTube kanaal van de FIVB. Om Youtube te kunnen kijken vanuit Nederland heb je een VPN naar bijvoorbeeld Duitsland nodig. Hier staat hoe je dat moet instellen.

Vrijdag 14 juli om 16:40: Nederland – België

Vrijdag 14 juli om 19:10: Rusland – Dominicaanse Republiek

Zaterdag 15 juli om 16:40: Nederland – Dominicaanse Republiek

Zaterdag 15 juli om 19:10: Rusland – België

Zondag 16 juli om 16:40: Dominicaanse Republiek – België

Zondag 16 juli om 19:10: Rusland – Nederland

Eén antwoord op “WGP-Weekend 2: Kaliningrad, Rusland”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.