Oefeninterland Nederland – Italië op 26 en 27 mei

Zojuist heeft Novara Igor Gorgonzola het Italiaans kampioenschap gewonnen in de best of 5 tegen Liu Jo Nordmeccanica Modena. En waarom is dit bijzonder? Nou, bij Novara speelt de regisseuse van de @Volleybaldames, Laura Dijkema mee, maar ook powerhouse Celeste Plak en smashkanon Judith Pietersen. Da’s een aardige afvaardiging van oranje, al zeg ik het zelf. En bij Modena speelt niemand minder dan Yvon Beliën, ook al zo’n geweldig smashkanon en block-grootmeester!

Novara Igor Gorgonzola met Laura, Celeste en Judith
Liu Jo Nordmeccanica Modena met Yvon Beliën

Dus als je je dan bedenkt dat onze Oranje-dames op 26 en 27 mei tegen Italië gaan spelen, dan is dat een (bijna) garantie voor een zeer vriendschappelijk onderonsje, want een derde van het @volleybaldames team speelt normaliter in Italië!

Dus als je handtekeningen of selfies wilt van de grootheden uit de Italiaanse competitie en natuurlijk van de andere oranje-heldinnen, dan moet je er gewoon bij zijn!

En zoals eerder al geschreven, ga ik er sowieso heen op zaterdag 27 mei, samen met collega-trainer Martijn en op de achterbank 2 talenten van VC Voerendaal. Het wordt in ieder geval een gezellige rit, want ruim twee en een half uur enkele reis is niet niks. Maar we hebben het ervoor over!!!

Houd ook de officiële kanalen in de gaten de komende tijd:

Twitter: https://twitter.com/Volleybaldames
Instagram: https://www.instagram.com/volleybaldames/
Facebook: https://www.facebook.com/volleybaldames

2 antwoorden op “Oefeninterland Nederland – Italië op 26 en 27 mei”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.