Tickets zijn vanaf nu te koop!

Ik zag het begin maart toevallig op twitter langs komen: via www.volleybal.nl/tickets zijn de tickets voor de WGP al te koop. Mijn advies: wacht niet te lang en beslis snel. Let er ook op dat dit een andere zaal is dan vorig jaar bij de uitzwaaiwedstrijd van 26 juli 2016! In 2016, vlak voor de Olympische Spelen, was dit de “kleine” zaal (NOC*NSF B-status). Volgens Wikipedia is hier plaats voor ongeveer 2000 mensen.

Grote zaal

Maar nu met de WGP gaat het om de grote zaal, bij de wielerbaan. Als ik de foto zo bekijk, is deze zaal ietsje groter. Volgens Wikipedia heeft deze zaal de NOC*NSF A-status en gaan hier inderdaad 5.000 mensen in. Laten we er samen voor zorgen dat elke stoel bezet is om de dames aan te moedigen!

Rang 1

De beste plaatsen bevinden zich binnen de wielerbaan.

Rang 2

Deze bevindt zich buiten de wielerbaan.


Nog een mooie foto van de zaal:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.